Hogy készüljünk a premierre?

Az elmúlt hetekben annyi videóanyagot és egyéb cuccot ontottak ránk, hogy felsorolni is nehéz lenne őket, de a legfontosabbakat igyekszem itt összegyűjteni, várva a kommentekben az esetleges kiegészítéseket, ahogy az lenni szokott.

Először is, mivel már nincs időnk legeslegelejétől megnézni a teljes sorozatot, frissítsük föl a memóriánkat a Top Ten Things You Need to Know-val, amelyet korábban mozes linkelt nekünk (köszi!). Azóta kikerült a letöltőoldalakra egy jó minőségű rilíz is, ha valaki meg akarja őrizni az utókor számára az anyagot: Battlestar.Galactica.The.Top.10.Things.You.Need.To.Know.HDTV.Xvi.

Emellett még rá lehet keresni a Battlestar Galactica Catch the Frak Up kulcsszavakra is, ha valaki tizenhárom percben és nevetve szeretné átismételni a tananyagot, de a következő lépésben talán érdemes áttérni a negyedik évad első felének DVD-extráira, amelyeket némi olvasói segítséggel itt gyűjtöttünk össze

Ha már tényleg nem bírjuk kivárni a premiert és a rá következő részeket, akkor vegyük elő az eddigi számtalan promóvideót, és nézzük őket végig, kezdetnek megteszik a blogon trailer kulcsszóval felcímkézett bejegyzések, de a maximalisták szétnézhetnek SevorTB youtube-oldalán is, hátha kimaradt valami. Ha ezek után úgy érezzük, hogy még nem sikerült teljesen elrontanunk a saját nézői élményünket, akkor merüljük el a kiszivárgott spoilerek világában a korábbi posztok és linkek segítségével.

Ezután érdemes lehet szétnézni a sorozat hivatalos honlapján, elsősorban a You Will Know the Truth tippjei miatt, mert ezek segítségével talán kicsit mélyebben értelmezhetjük majd a soron következő részek mondanivalóját.

Végeztünk? Oké, akkor ideje konkrétan is felkészülni a közelgő eseményekre: gyorsan pörgessük le a webizódokat egyben (mondjuk úgy, hogy a következő kulcsszavakra keresünk a kedvenc letöltőszájtunkon: Battlestar Galactica – The Face of the Enemy – All 10 Webisodes, vagy Juraviel.Ihuan.Bedvin gyűjtését szedegetjük le CicMax mindig megbízható felirataival együtt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 – ezer hála innen is mindkettőjüknek!). 

Ha ezzel is kész volnánk, azért péntek estére még osszuk be legalább egyszer a Revelationst, ha több időnk van, akkor előtte a The Hubot is, és szombaton ne felejtsünk el időben fölkelni. Amíg a bitek reggel végigszáguldanak az információs szupersztrádán a merevemezünkig, hogy megörvendeztessenek bennünket a Battlestar Galactica legújabb epizódjával, használjuk ki az alkalmat, és tanulmányozzuk át az Utolsó Vacsorát, hátha tényleg rájövünk, kicsoda az utolsó cylon.



From Drop Box

Végül vegyük fel a kedvenc BSG-néző pozíciónkat, ha még emlékszünk rá, és ne felejtsünk el magunk elé készíteni egy csomó zsebkendőt.
Jó szórakozást!