Borzongató képsorok a következő BSG-epizódból

A Sci Fi Wire nem szarozott sokat, a Caprica sneak peekje után engedtek egy kis betekintést a Sometimes a Great Notionbe, vagyis a január 16-án esedékes BSG-részbe is. Persze ezt a videót sem lehet embeddelni, de legalább a csatorna honlapján relatíve jó minőségben mindenki megtekintheti. Annak is ajánlom, aki amúgy ódzkodik a spoilerektől, mert az égvilágon semmi nem derül ki belőle, leszámítva, hogy embereink valóban nem boldogok jelen helyzetükben.

A Time magazin tévés bloggere is megírta, hogy látta az említett epizódot, de szerencsére ő sem akar spoilerezni, viszont megerősítette Mo Ryan állítását, hogy a sajtósoknak kiküldött anyagból az utolsó, valószínűleg brutálisan elmerogyasztó jelenetet kivágták.

A kritikák szerint nagyon jó lett Bear McCreary soundtrack-lemeze a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című sorozathoz, úgyhogy Joe bácsi már küldi is az anyagot torre gyorspostán, meglátjuk, igaz-e.

Elvileg holnap lesz a hiányzó, kilencedik webizód premierje, és kiderül, miről maradtunk le, ha egyáltalán.

A Sci Fi fórumoldalain néhány rajongó készségesen megosztotta, hogy milyen párbeszédek hangzanak el a BSG4.0 DVD több mint egyórányi kivágott jeleneteiben, igaz, egy csomót kell lapozgatni érte. Nekem sincs kedvem összebogarászni őket, de aki türelmetlenül nem akarja megvárni, amíg a videók rendesen is kiszivárognak a netre, az nézzen szét itt.  

Végre kijött az You Will Know the Truth új klúja is, amiben megint megvádolnak valakit az utolsó cylon gyanújával. Most már teljesen egyértelmű, hogy csak össze akarnak zavarni bennünket, de a kíváncsiak kedvéért beszereztem a transcriptet a fent linkelt fórumból, ezt beillesztem a tovább mögé, mivel a hanganyag helyenként elég nehezen kivehető.

 

Roslin: Do you remember what we said on New Caprica? How we talked about living for today. Well maybe today is all we have left. I think I've earnt the right to live a little before I die. Haven't I? What do you think? Haven't I?

Lee: We believe the fifth cylon to be…

Tigh: [ismét visszafelé] You're the Fifth!