Egy jelenet a Capricából

A BSG4.0 DVD-kiadásán a sok extra között állítólag helyet kap majd egy sneak peek a Capricából, valószínűleg ugyanaz, ami ma felkerült a Sci Fi Wire-re. Itt lehet csekkolni, kötelező anyag, egyáltalán nem spoileres, de sikerült kiragadniuk egy durva részletet.


Akarom.

Hogy ne csak erről essen szó, Bear McCreary újra hallatott magáról BSG-ügyben, beszámolt arról, hogy a fent említett DVD-n az ő dokumentumfilmje is meg fog jelenni, méghozzá a következő címmel: "Inside the Secrets of The Behind The Making of the Music of Battlestar Galactica: Revealed". Ez az a videó, amit a zeneszerző idei koncertjein is bemutattak, és amelyben leröhögtük a seggünket Edward James Olmos és Michael Hogan hülyülésén.

A mostanában oly népszerű trendnek megfelelően elkészült a Battlestar Galactica facebookos News Feedje is. Aki még nem ismerné a facebookot, arról van szó, hogy ennek a közösségi oldalnak az eseménynaplójában az ember mindig látja, mit művelnek az ismerősei: megosztanak, barátkoznak, üzennek, fényépeznek, jegyzetelnek, játszanak. Na, a tovább mögé beillesztettem a sírvaröhögős dokumentumot.

Van még videó mára, a TV Guide szerint például Gaius Baltar a 21. legjobb tévés gonoszember, és Ben a Lostból elmagyarázza, miért.

Ebből a felvételből meg kiderül, hogyan kell nagyon gyorsan William Adamát rajzolni.

 


battlestarbookFree Legal Forms