Képgyűjtemény ebédre

Grace Park visszatérő szerepet kapott a kanadai The Borderben, így lesz munkája egy jó ideig, hiszen a drogelvonós The Cleaner második évadját is megrendelték már. Az új szerepében egy amerikai FBI-ügynöknőt alakít majd, méghozzá tonnányi sminkben és magassarkúban. A színésznő, aki gyakorlatilag a sci-fivel kezdte el a karrierjét, azt nyilatkozta, hogy ez a sorozat először sokkal kevésbé tűnt számára valóságosnak, mint a BSG. 

A Sorozatjunkie írja, hogy Michael Trucco látható lesz a Law & Order: SVU egyik epizódjában. Szintén innen jön a link, hogy az EW.com a 17 leginkább alulértékelt színésznő közé bevette Katee Sackhoffot is.

A comment:comon meg arról lehet olvasni, hogy Lucy Lawless a CSI: Miamiban teszi tiszteletét, amit istenbizony megnéznék, ha nem kapnék nevetőgörcsöt David Caruso minden mondatától.

Rekha Sharma és Tahmoh Penikett a Caleb's Hope segélyszervezet kampányában vesz részt, és lehet még számítani további BSG-szereplőkre is:

Katt. növ.! Katt. növ.!

Az audible.com oldalán bele lehet hallgatni egy hangoskönyvbe, pontosabban hangosnovella-kötetbe, amelyet többek közt a BSG színészei, Kandyse McClure, Alessandro Juliani és Michael Hogan narrálnak. Én még nem próbáltam ki, de csak jó lehet.

Plusz: figyelmeztetek mindenkit, hogy a Sarah Connor Chronicles e heti részét a BSG-s Michael Nankin rendezte, méghozzá brutálisan jól. Bear McCreary meg írt hozzá egy mexikói folkszámot

Bónusznak Grace Park fiatalon: