Vegyél te is egy darabot a Galacticából

Elképzelted már, hogy festene az udvarodon egy életnagyságú Viper, vagy hogy hova tennéd a szobádban Adama íróasztalát? Szívesen feszítenél a BSG-találkozókon egy olyan trikó-tank top együttesben, amit a Galacitca pilótái hordanak? Most itt a lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid, csak Pasadenába kell utazni érte. 


A fotó, amelyet a Galactica pilótái minden küldetés előtt megérintettek

A Battlestar Galactica szinte összes kellékét január 18-án árverezik el az amerikai Pasadenában, amivel részben a magas készítési költésgeket próbálják kompenzálni, részben pedig segélyszervezeteket támogatnak. A rajongók itt hozzájuthatnak szereplőnként 6-12 ruhadarabhoz, beleértve Six vörös hacukáját, valamint Adama admirálisi csillagokkal felszerelt egyenruháját is. 

Azoknak sem kell elkeseredni, akiknek túl nagy távolságot jelentene egy ilyen egynapos kiruccanás a tengerentúlra, hiszen január 20-ától 30-áig az eBayen is lehet majd licitálni további kétszáz kellékre. Nagy valószínűséggel itt már nem lehet majd megkaparintani a legbecsesebb darabokat, de ki tudja, hátha a neten kerül kalapács alá egy kicsinyített bázishajó-modell a Galactica stratégiai tervezőasztaláról. 

Amíg az aukció nem kezdődik el, további információk a battlestarprops.com oldalon érhetőek el az áruba bocsátott kellékekről, így például megtudhatjuk, hogy Kara Thrace anyukájának kitüntetését egy Michael O'Hallorann nevű védelmi miniszter írta alá, aki nem más, mint a BSG egyik vágója.