Sokat kell várni a BSG-webizódokra

Ha még valaki reménykedett abban, hogy még idén kap némi kezelést a sorozataddikciójára, akkor most ezt is elvette a Sci Fi Channel. A Futon Critictől jött a hír, hogy csak a Battlestar Galactica premierje előtti napokban kerülnek képernyőre a hiányunk enyhítésére szánt weizódok, de legalább előtte levetítenek még egy összefoglaló-félét is Essential Elements címmel.

Az összefoglaló január 11-én éjjel, a webizódok pedig, a jelek szerint egy csokorban, január 15-én lesznek majd láthatóak. Így legalább nem kell napokig várni a következő kétperces adagokra. A sorozat ezt követően január 16-án tér vissza a képernyőre. A dátum kiválasztásában valószínűleg az is szerepet játszott, hogy előző héten ér véget a Csillagkapu: Atlantisz és a Sanctuary is, így át kell venni a helyüket egy másik saját készítésű műsorral. a BSG felvezetőjeként ezért csak ismétlések fognak szolgálni, ami bizonyára nem tesz jót majd a nézettségnek.

A Galactica Sitrep oldalán egy interjú látható Tahmoh Penikett-tel, azaz Helóval, aki a Dollhouse-beli szerepéről, Paul Ballard FBI-ügynökről és a BSG befejezéséről is beszél.