Találkoztunk

Lezajlott hát az első Battlestar Galactica találkozó, amelyet eme blog olvasói hívtak életre október 11-én, hogy a kedvenc epizódjaik közös megtekintése mellett végre-valahára személyesen is összeismerkedjenek. Csak osztani tudom az eddigi véleményeket, hogy a buli fantasztikusan sikerült, amiért óriási köszönet illeti Novit, aki az életben még jobb fej, mint gondoltam, és akit teljesen elfelejtettem hálám jeléül meghívni egy jó üveg borra – de ami késik, nem múlik, találkozó biztosan lesz még.

Számomra hatalmas öröm, hogy ennyien megjelentek a rendezvényen, és ennyire különböző embereket sikerült egy fedél alá összehozni, akik kortól, nemtől, mindentől függetlenül egyvalamiben megegyeztek: mindannyian halálian jó fejek voltak, és élveztem minden egyes rövidke beszélgetést, amire sikerült sort keríteni a jelenlévőkkel. A hely kialakítása miatt természetesen nem is adódhatott lehetőség arra, hogy mindenki mindenkivel válthasson pár szót, de ez legyen a legnagyobb gondunk, legközelebb úgyis bepótolunk minden ilyesmit.

Jó érzés volt személyesen is megismerni a gyakori kommentelőket, az indexfórumosokat, új és régi blogolvasókat, és külön öröm volt, hogy olyanok is érkeztek, akik egyébként nem követik rendszeresen figyelemmel a sorozat körüli eseményeket és ezt a blogot, de engedtek a csábításnak és a jó barátok hívásainak. Ha másért nem, hát az sem adatik meg az embernek minden nap, hogy ilyen félelmetes minőségben lássa ezeket az epizódokat (még ha a háttérben az egyik asztalnál végig beszélgetnek is, amiért ezúton is bocsi).

Képtelenség lenne mindenkinek egyesével megköszönni, különösen az én névmemóriámmal, de egy ilyen szuper társasággal, Novi hibátlan szervezésével és profi moderálásával, Biga technikai segítségével, valamint természetesen a Véndiák rettentő jó fej felszolgálóival egyetemben ez a buli fényévekkel jobban sikerült, mint azt remélni mertem volna. Nagyon örülök, hogy találkozhattam a rajongókkal, és megtisztelő, hogy az eseményhez ez a blog szolgáltathatta a kiindulási alapot. Egy élmény volt, és egy tökéletes ajándék egy második születésnapra.

 

Megkérnék mindenkit, aki esetleg készített képeket, hogy valamilyen módon tegye elérhetővé őket a számunkra, akár e-mailben is, és a beérkezetteket majd kiteszem a blogra.