Bear McCreary a Terminátor-sorozat zenéjéről

Bear McCreary igen jó arc, most például arról írt a blogján, hogy hogyan készült el a Terminator: The Sarah Connor Chronicles évadpremierjéhez a legújabb különleges zenedarabja, amit élete eddigi legizgalmasabb munkájának tart. Az All Along the Watchtowerhez hasonlóan egy régi amerikai dalt dolgozott fel, amiről így ír:

Am I getting typecast as the guy who’ll make a kick-ass contemporary version of your favorite folk song?  I suppose there are worse fates.

Már csak emiatt is érdemes lehet megnézni a sorozat második évadjának első részét, na meg mert David Nutter rendezte, márpedig ugye. Sajnos a T-Home szolgáltatások egyik fícsörje az, hogy akár 30 nap alatt is beszerelhetik az internetet az új lakhelyemen, ezért addig biztos nem jutok hozzá a cucchoz, plusz valamivel hektikusabb lesz a blogolás is.

Fellélegezhetünk, a Galactica Sitrep egyik kommentelője szerint James Callis nem a BBC első pillantásra ótvar Merlin-filmjében fog szerepelni, hanem valami Sci Fi Channel-feldolgozásban. Mondjuk engem egyelőre ez se győzött meg arról, hogy meg akarjak nézni egy saját készítésű tévéfilmet a csatornától (a Dűnéből is a Lynch-változat mellett teszem le a kétforintosom), de majd meglátjuk.

Tricia Helfer és Katee Sackhoff motoros találkozóra járnak a párjaikkal, és élvezik.

Végezetül egy linkajánló: most már nem kell messzire menni, hogy az ember szuperjó blogot olvasson Mary McDonnellről, elég, ha lelkes kommentelőnk, Ysu blogjára látogat. Kapunk tőle BSG-epizódkritikákat, videókat, komplett interjúkat, minden, ami kell. A link megtalálható a jobboldali blokkban is, ha valaki szem elől tévesztené.