Zsák a foltját

Mark Verheiden közismerten a képregényes világból tört fel a tévés-mozis szakmába, írója volt többek közt Alien és Superman kiadványoknak is, közben pedig ő írta a Jim Carrey nevével fémjelzett Maszkot és a Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült Időzsarut (nem a legkiemelkedőbb rezümé, de azért csak-csak híres filmek). A televízióban jelenleg egyetlen sorozat van, amely szorosan kapcsolódik a képregényekhez, konkrétan a szuperhősökhöz, így talán nem is meglepő a hír, hogy Verheiden csatlakozott a Heroes csapatához.

Én már épp letenni készültem a sorozat nézéséről, de egy csomó jó dolgot ígérnek a harmadik évadra, a BSG vezető producere pedig az idény második felében jön be majd a képbe. Dicsérte a történeteket, amelyek érzelmesek, izgalmasak, akcióval dúsak, a keményen dolgozó és nagyon tehetséges stábot is kihangsúlyozta, nem beszélve a színészekről és a rendezőkről. Ha már itt tartunk, Sergio Mimica-Gezzan forgatta le az új évad egyik korai részét, márpedig tudjuk, mit művelt a BSG-ben is.

Az író titokzatosan elejtette, hogy csak részidőben fog ott dolgozni (ez nem meglepő, de várhatóan egy-két forgatókönyvet biztosan rá fognak bízni), így közben jut ideje a mozis projektjére is, amelyen már egy ideje munkálkodik. Hogy ez mi lesz, arról egyelőre nincs hír.