All good things must come to an end

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani Nu Skool kollégának, aki az elmúlt egy hétben látta el hírekkel az olvasókat, amíg távol maradtam az információs szupersztrádától. Az alapos munkájának köszönhetően jóformán nem is maradt írnivalóm erre a bejegyzésre, leszámítva az alábbi apróságokat:

Érdekes, hogy a Comic Conon lezajlott panelbeszélgetésen egy rajongó arra kérte a megjelent stábtagokat, hogy adjanak legalább egy apró fogódzkodót, hogy ki lehet az utolsó cylon, de a tömeg hangos "Ne!" kiáltásokkal lehurrogta, így ez elmaradt. Az előadás végén, tekintettel arra, hogy jövőre már nemigen lesz Battlestar Galactica találkozó a rendezvényen, a látogatók álló vastapssal búcsúztak el a megjelent producerektől és színészektől, akik viszonttapsoltak nekik.

A búcsút mindenki másként éli meg, Mark Verheiden számára az utolsó nap akkor jött el, amikor kipakolta a holmijait (elsősorban olcsó tollakat, aszpirint és alkoholt) a BSG-beli iródájából, és végleg kiköltözött az ő CIC-jából. Több mint három évig dolgozott a sorozaton, ebből az utolsó kettőben ő maga vezette az írói alkotóműhelyt, ha épp Ron Moore és David Eick távol voltak.

Nem új a dolog, de mintha eddig nem linkeltem volna ezt a videót, amely Grace Park Complex magazinos fotózásakor készült.

A tovább mögött elrejtettem egy újabb fanvideót, amelyet részben a Nu Skool által is említett "A BSG utolsó napjai" című videóból vágott össze egy rajongó. A címe All good things must come to an end, idézve Aaron Douglast.

Igaz, már azt rebesgetik, hogy a Sci Fi Channel a nagyon közeli jövőben le fogja adni a Comic Conon bemutatótt promót, amelyet a 4.5-ös verziószámú évadhoz vágtak össze, de továbbra is érkeznek a morzsák, amelyeket a vetítésen jelen lévők osztanak meg velünk. Ezeket a kijelöléses módszerrel a tovább mögött olvashatjátok.

 

All good things must come to an end

 

És a további jelenetek a promóvideóból:

Tyrol beletúr a kavicsok/romok közé, és megjegyzi, hogy "Sosem kellett volna idejönnünk". 

Starbuck a piszokból kotorja elő a dögcéduláját.

Gaeta és Zarek veszekednek.

Zarek felesküszik elnöknek.

Roslin "Cylon vagy?" kérdésére Adama azt feleli: "Ha én cylon vagyok, mind nagy szarban vagytok".

D'Anna a hibriddel beszélget.

Egy csapat cylon be van zárva a Galactica fogdájába, és a kivégzésük miatt aggódnak.

Kara és Leoben egy erdőben vitatkozik.

Kéretik ezeket a dolgokat a szokásos elővigyázatossággal kitárgyalni a kommentekben.