Egy 24-színész a Capricában

Más honlapokon megjegyezték, hogy ha a betervezett tévéfilmet valóban augusztusban kezdik el forgatni, akkor az ütközhet egy csomó színész elfoglaltságaival, akiket már leszerződtettek (és még le fognak szerződtetni) más sorozatokhoz a 2008/2009-es szezonra. Egyébként is felröppent egy olyan hír, hogy három cylon karakterről fog szólni a történet.

A Caprica spinoff imdb-s oldalán egyre jobban teljesedik ki a stáblista, most már a mellékesebb szereplőket is megismerhetjük onnan. Egy kicsit a spoileresebb vizekre is evezek azzal, hogy most szemezgetek belőle, úgyhogy akik kerülik az ilyesmit, vigyázzanak: szóval megtudjuk, ki fogja játszani Tamara Adamát (bár erről már írtak máshol is), azaz a kis Billy nővérét, aztán az is kiderül, hogy Amanda Graystone szeretője és informátora, Tomas Vergis nem más lesz, mint a 24-rajongók Curtis Manningje, Roger Cross. Előkerül egy bizonyos Cyrus Xander is, aki a neve alapján vagy hacker, vagy pszichopata, hogyha a hollywoodi sztereotípiákat követjük. Plusz van egy Ildiko Ferenczi is a színészek között, igaz, csak egy "bikinis lányt" alakít. A képei alapján biztos jól.

És most következzen valami teljesen más: nem szoktam offtopikolni, de egyelőre baromira úgy fest, hogy Joss Whedon új projektje a legjobb dolog lesz, ami az internettel történhet.