Tegyük már ezt tisztába

Sose gondoltam volna, hogy szükség lesz erre a posztra, különösen nem a negyedik évad első tíz részének adásba kerülése után. De még mindig vannak, akik nem értik, mi van azzal a trailerrel, amelyikben két extra Battlestart láthattunk, a Hadest és a Titant.

Na, hát akkor elmondom: az a promó kamu volt.

Bizonyítékom is van, bár már látom a lelki szemeim előtt, hogy lesz, akit az sem fog meggyőzni. 

Kezdjük ott, hogy van egy SevorTB nevű júzer a YouTube-on, aki az összes létező negyedik évados promót közzétette annak idején. Ezt a videót sose láthattuk az ő csatornáján. Ő nem tett föl ilyet, pedig minden mást elsőként rakott fel. Soha senki nem jelezte, hogy látta volna a cuccot a tévében, de nem is jelent meg az anyag a YouTube-on kívül. Egyébként is már el lett távolítva onnan.

De a lényeg, hogy van egy SFM (sci-fi meshes) nevű társaság, akik mindenféle tévés meg mozis produkciók hajómodelljeit csinálják meg a saját szórakozásukra, és azokat letölthetővé teszik mindenki számára. Mivel körülbelül két hónappal ezelőttig még odakint is folyt az elmélkedés, hogy igazi-e az a videó, hát valaki rákérdezett náluk, mit tudnak róla. És megírták: azok az ő hajómodelljeik.

Oh yes, reading the fanboy replies was awesome. They are swallowing it lock, stock and barrel. LOL.
I liked how the camera work was replicated- very true to the show. There was probably a few shots in there that looked suspicious but I doubt someone without a trained eye would notice…

Bocsánat, hogy ennél hamarabb nem írtam meg, de azt hittem ez nyilvánvaló. Különösen, miután egyik hajót sem láthattuk az azóta lement tíz részben, és, kérdem én, mi értelme lett volna olyasmit promózni, ami egyelőre adásba se kerül?