Délutáni kishírek

Tricia Helfer nagy macskabarát, ezért a PETA nevű állatvédő szervezet föl is kérte egy fotósorozat elkészítésére a mostani kampányukhoz. Erről készült egy videó, az interjút pedig a Galactica Sitrepen olvashatjátok.

David Eick legújabb videóblogjának címe Space Cowboys, a vendég pedig a Phenomenonból is ismert Brad Paisley. A srác vicces dolgokat művel Aaron Douglasszel és a csapatával, spoilerek nincsenek. 

A G4 stábja megjelent Bear McCreary dupla koncertjén, és készített pár interjút a zenekar tagjaival. Azt ígérik, hogy ha elegen nézik meg a felvételeiket, akkor hajlandóak kirakni két teljes, jó minőségű felvételt a koncertről. Bear blogposztja a videókról itt olvasható,  a videót pedig itt lehet megtekinteni, érdemes.  Ott van a zeneszerző, az énekes-gitáros testvére, Brendan, az énekesnő Raya Yarbrough, és a házigazda Kandyse McClure.

Az X-Akták filmje nemsokára érkezik, és a legújabb trailerben felbukkan Callum Keith Rennie (Leoben) is, ha jól láttam. 

Itt egy Aaron Douglas-interjú olvasható, ha jól sejtem, nem spoileres, de a legutóbbi epizódokig bezárólag mesél az élményeiről. 

David Eick jelenleg tárgyalásokat folytat az NBC/Universallal a The Philanthropist című, 2009-re tervezett sorozat elkészítéséről.

Készült néhány új Simpsons-szerű rajz a BSG-ről, és a jövőben is érkeznek még. 

Kicsit átalakítottam a címkézési rendszert a blogon (és ezért végigszenvedtem magam két és félszáz bejegyzésen). Mostantól a stábtagokkal kapcsolatosan is lehet szűrni a posztokat, valamint feltüntetem, hogy taláható-e bennük valamilyen trailer vagy videó. Spoileresnek csak azokat a bejegyzéseket jelölöm, amelyek még adásba nem került epizódokkal kapcsolatban hordoznak információkat. Ha a bejegyzésben konkrétan nem szerepel spoiler, legfeljebb egy videóban vagy egy linken, akkor az nem számít élményrontónak.