Videóhalom reggelre

A Comic Conon tartottak egy Robot Chicken-találkozót is (tudjátok, ez az a vicces animációs sorozat az Adult Swimről), és a készítők bejelentették, hogy a következő évadban szerepelni fog Joss Whedon, Seth McFarlane és Ron Moore is.

A BSG-témájú panelről már be is érkeztek a felvételek, ProgGrrl nagyon szorgalmasan rögzítette az egészet. Spoilereket nem árulnak el, de esik szó a The Ties That Bindról és a Capricáról is, amelynek rendes címe is lesz: Revolution.

A Galactica Sitrepen jelent meg az All Along the Watchtower legújabb felvétele az április tizenötödikei koncertről (ígérem, nem lesz több), amely HD-minőségben került ki a netre.

A Battlestar Galactica káromkodó fehérnépei már számtalan formában be lettek mutatva, de a legújabb videóban már a Razorig bezárólag hallhatjuk a frakking nőket.

James Callis forgatott egy mockumentaryt a múltkori BSG-koncertek előtt, óriási lett. Ez is fényképezőgépes felvétel, úgyhogy elég *khm* a minősége, de élvezhető. Végre kiderül, hogy írják közösen Baltar témáját. Meginterjúvolja a színészeket is, érdeklődve Bear McCreary zenéjéről, EJO-ékon hangosan is röhögtem. Helyesbítek, csak most értem a végére, és beszartam a röhögéstől.