Vidám vasárnap

A SciFi.comon meghirdetett "Készíts cylont"-játék, amelyről a comment:com számolt be, javában zajlik a YouTube-on. Erre érkezett be az a videó, amelyben megtalálják a 0001-es Cylon Kávéfőzőmodellt. A poén mondjuk adja magát, habár Amerikában nem annyira elterjedt a kotyogós, mint nálunk, de mosolyogtató lett a videó.

David Eick folytatja a videóblogolást a Battlestar Galactica hivatalos honlapján, a mostani szösszenet valamikor a tavalyi forgatások elején készülhetett, ezen is jókat lehet derülni, viszont el kell menni érte a scifi.com/battlestar oldalra.

A networkworld.com publikált egy kamucikket arról, hogy a Cisco (a világ vezető hálózatfejlesztő vállalata, gyk) hogyan vesztett el egy pályázatot a Galactica számítógépes hálózatának felújítására.

A negyedik évadhoz készült karakterpromók jegyében az egyik youtuber összerakott egy Roslin-Adama kamuvideót, a sitrepesek szerint használnia kéne a Sci Fi Channelnek is.

Aaron Douglasről tudhatjuk, hogy szeret improvizálni a forgatás alatt, és jó is benne. Scott Iannek, a vadiúj fanbloggernek elmondta, hogy élt a lehetőséggel a premiernél is, például a "Your mommas aren't going to save ya today!" mondata be is került az epizódba. Azonban, őszinte sajnálatára, a saját kedvencét ki kellett vágni, ugyanis azt bírta ordítani a hangárban a pilótáknak: "Engedjétek el a pöcsötöket, és kapjátok meg azokat a botkormányokat!".
Harvey Frand producer szólt neki, hogy nem lehet "pöcsöket" emlegetni a tévében.