Visszaszámlálás: promók még egyszer

Bízva abban, hogy a premierig hátralévő három napban már csak nem rukkol elő a Sci Fi Channel újabb promókkal, jól elterveztem, hogy ma rittyentek egy összefoglaló posztot az összes eddigi videóanyagról, amiket láthattunk a negyedik évaddal kapcsolatban. Erre sixx a mai BSG-hájpolásában épp ezt követte el, úgyhogy nekem nincs más dolgom, mint linkelni a comment:com-ra újfent.

Mondjuk, ha nem lennék lusta fasz, akkor fognám az összes promót (mert azért akad még sixx gyűjtésén kívül is), és kategorizálva begyűjteném őket egy-egy youtube-lejátszóba, de rá kellett jönnöm, hogy úgyis mindet SevorTB töltötte fel a megosztóra, úgyhogy megint csak elég linkelnem. Döbbenetes, én több mint húsz klipet számoltam, és akkor még ott vannak a kivágott jelenetek a harmadik évadból.

Végezetül pcdevil kollégának köszönhetően HD-minőségben tudom prezentálni nektek a legfaszább promót, ami valaha is készült a negyedik etaphoz. A Battlestar Wiki oldalán érhető el az anyag, szintén nem új, de én még mindig nem bírok betelni vele. Most már van neve is a videónak: Forces of Nature, azaz a természet erői.