Hírek: Ki nem az utolsó cylon?

A comment:comon sixx posztolt egyet a battlestaros csajokról, ott van az a videó is, amelyben az összes női szereplő káromkodik legalább egyet, a tanulság pedig az, hogy jól nevelt nők ritkán írnak történelmet. Hallod, Hillary?

Egy amerikai magazin készített egy cikket a BSG három jócsajával, amelyben úgy néznek ki, mint a Barbarella vagy a Majmok bolygója női főhősei. Az újság szkenjéért katt ide.


"A Drót befejezése óta nincs még egy show, amelyik az intellektualitást és a tévénézés élményét ilyen jól kombinálná."

A TheStar.com készített egy interjút Grace Parkkal és Katee Sackhoff-fal, nem árultak el semmit a negyedik évadból, és csak pár általános kérdést tettek föl nekik, de legalább a fotójukért érdemes meglátogatni az oldalt.

Az io9 megint csak leközölt pár élményrontó infót a legújabb évaddal kapcsolatban, de csak az olvassa el, aki már a múltkoriakat is ismeri, mert kapcsolódik hozzájuk.

A Battlestar Galactica: Razor kapott egy Hugo-jelölést a legjobb rövid drámai műsor kategóriájában. A Hugo-díj az egyik legnívósabb tudományos-fantasztikus elismerés, amelyet szakértők osztanak ki minden évben az írásos és a filmes média alkotásai között.

Sztalker kommentelő kolléga jelezte, köszönet érte: Alfonso Cuarón filmje után a David Eick is föl szeretné dolgozni a Children of Ment, csak ő a tévé számára. A pilot forgatókönyvének a Battlestar Galactica után fog nekiállni.

A Tv Guide papíros kiadása is foglalkozik a Battlestar Galacticával, az interjújukban kérdezgetik az új cylonokat és Ron Moore-t is. Trucco és Douglas (Ander és Tyrol) ugyanúgy nincsenek képben a saját származásuk mibenlétével, mint mi, azaz csak találgathatnak, hogy az ő modelljeiknek is van-e több kópiája, illetve hogyan kapcsolódnak ők a hét fő modellhez. Ronald D. Moore pedig a cikkben elárulja, hogy ki NEM lesz az utolsó cylon. Durván spoileres infók, vigyázat!