A tisztesség kedvéért: Revealed és Phenomenon

Úgy gondoltam, mégiscsak illene közzétennem ezen a blogon is a címben említett két különkiadást, amelyek az április 4-ei premier felvezetéséül szolgálnak.

Ha valaki lemaradt volna róluk, akkor elmondom, hogy a Battlestar Galactica Revealed nagyjából huszonkét percben összefoglalja az eddigi évadok legfontosabb eseményeit, a készítők tolmácsolásával. Több érdekes dolog is elhangzik tőlük, úgyhogy érdemes megnézni azoknak is, akik kívülről fújják a sorozatot.

A The Phenomenon pedig a sorozattal, mint jelenséggel foglalkozik. Tévés személyiségek és zenészek magyarázzák el, miért annyira jó ez a sorozat. Idézni lehetne a kijelentéseiket, nagyon jól érvelnek amellett, miért érdemes legyőzni az előítéleteket a sci-fi műfajával kapcsolatban, és belevágni ebbe a drámába. Kurva jó lett, na.

A különkiadások március 28-án kerülnek adásba, a neten már korábban debütáltak, és a SyFyPortalnak és más lelkes fanoknak köszönhetően már elérhetőek a YouTube-on is. A két műsor egy-egy saját lejátszóban, összefűzve láthatók.

Revealed

The Phenomenon