Megjött a Phenomenon is

A Battlestar Wiki szolgáltatja nekünk ismét a 22 perces, The Phenomenon (A jelenség) címet viselő különkiadást, amelyben egy tucat híresség élteti a Battlestar Galacticát, és elmondják, ők miért szeretik a kultsorozatot. Csak hogy a legismertebbeket említsem, ott van az Anthrax zenekar egy tagja, ott van Seth Green (leginkább az Austin Powersből ismerhetjük), ott van Brad Paisley (countryzenész), valamint a Firefly és a Buffy-széria alkotója, Joss Whedon.

Ugyan fent van a cucc már a YouTube-on is, de az több szegmensből áll, és szenvedni kell vele, ezért most csak egy linket kaptok a QuickTime formátumú anyagra.

A tovább mögött pedig megismerhetitek azt a top tíz indokot, ami miatt érdemes nézni a Battlestar Galacticát, legalábbis Dave Letterman showműsorának írói szerint.

#10. Aaron Douglas (Tyrol főnök): A drámai szezonnyitó epizódban 15%-ot spórolunk meg azzal, hogy áttérünk Geico biztosításra.

#9. Lucy Lawless (D'Anna Biers): Megtudjuk, mi van a bunkerben, és ki menekül el a szigetről – franc, rossz sorozat.

#8. James Callis (Gaius Baltar): Az én karakterem piacra dobja a saját termékét, a "mézen pirított űrmogyoró"-t.

#7. Grace Park (Sharon): Mégis mi mást tudnál tenni, inkább olvasnál könyvet?

#6. Tricia Helfer (Number Six): Jó esélye van, hogy meztelenül fogsz látni az évad során.

#5. Michael Hogan (Saul Tigh): Jó esélye van, hogy meztelenül fogsz látni az évad során.

#4. Jamie Bamber (Lee Adama): [fokozatosan áttérve amerikai akcentusról a saját britjére] A kolóniák flottája a fejlettebb FTL-hajtóművekkel képes lesz finomabban hangolni a gravitációs variációt, hogy maximális szuperluminális sebességet érjenek el, ezzel lehagyva az üldöző cylon bázishajókat. Fogalmam sincs, miről beszélek.

#3. Katee Sackhoff (Starbuck): Élet-halál harcba keveredünk a gonosz robotok ellen. Ugyanaz a szarság, mint tavaly.

#2. Mary McDonnell (Laura Roslin): A politikai karrierem legnehezebb kihívása elé állok: top tízes listát olvasok föl egy harmadrangú talkshow-ban.

#1. Edward James Olmos (Adama admirális): Nézzék, ahogy háborúba vezetem a népemet a cylonok ellen mindenféle menekülési stratégia nélkül.

Amint lesz videó is, leközlöm.