Szolgálati közlemény

Két dolog van, ami mostantól változni fog a Battlestar Galactica Blog működésében:

  1. Nincs többé spoiler.
    Eredetileg úgy gondoltam, hogy valahol a negyedik évad felénél hagyok fel az élményrontó hírekkel, nehogy véletlenül idejekorán megtudjak valami fontosat, mondjuk a Földről vagy a cylonokról. Mivel azonban már egy ideje tudjuk, hogy nem lehetünk benne biztosak, hogy olyan sokára derül ki minden, ezért inkább óvatos leszek. A nagyobb spoilereket mostantól én sem olvasom el, legfeljebb belinkelem. A kicsi és a közepes élményrontókat még vállalom (ld. a SyFyPortal kategóriáit). Az a helyzet, hogy a magam élményét sem akarom elrontani, úgyhogy igyekszem kerülni a fajsúlyosabb híreket.
  2. Bevárom a feliratokat.
    Mostantól minden epizódmustrával megvárom, amíg megjelenik a weben a magyar felirat, mert tudom, hogy a többség anélkül nem nézi meg az új részeket. Jó, tudom, hogy nem kötelező elolvasni a megtekintés előtt a kritikákat, de tekintsétek ezt is a spoilermentes policy következményének. 

Mit jelent ez? Miről fog mostantól szólni a blog?

Igazság szerint a hírvadászás így is ugyanannyi időmbe fog telni, mint eddig, viszont valószínűleg több türelmem lesz elemzéseket meg nemhíreket írni. Például már nagyon meg szeretném írni, mi a véleményem a Pegasus bővített változatáról.