Újabb BSG-szereplők a Bionic Womanben

  • Aaron Douglas (Galen Tyrol) volt olyan kedves, és adott egy interjút a nagyon amatőr és nagyon geek BlogTalkRadio-nak, amelyben elmondta, hogy ő is és Michael Hogan is játszani fognak a Bionic Womanben. A szerepükről nem árult el semmi pontosat, azt sem lehet tudni, hogy visszatérők lesznek-e.
    A Final Five-val kapcsolatban csak annyit mondott, hogy anno, a Rapture forgatásán még nem is tudták, hogy ki lesz a végső öt cylon, és a fehér csuhás alakokat Number Three látomásában csak statiszták játszották, ezért teljesen fölösleges volt minden találgatás.
  • Katee Sackhoff beszélgetett kicsit a Vulkon nevű találkozón a rajongóival. Nekem sem volt időm végignézni a sok videót, amit valaki volt kedves online is megosztani, de abból, amit láttam, sok érdekesség kiderült.
    Annak idején, mikor a huszonöt éves (vagy harmincöt, nem értettem tisztán) Starbuck szerepére aspirált, ő csak huszonkettő volt, és a proucerek szerint nemcsak elég idős, de elég kemény sem volt a feladathoz. Sok-sok szűrőn átesett, de a producerek sehogy sem voltak vele elégedettek. Aztán egyszer Eick otthon végignézte a castingok felvételeit. Miközben lenémítva és felgyorsítva pörgette végig a szalagokat – ahogy Katee szerint mindenki teszi -, a felesége rábökött Katee-re, és ennyit mondott: "mi a fenét csinálsz, hiszen itt van Starbuck". Persze Eick vitába akart vele szállni, mire azt felelte, hogy "ha nem veszitek föl, akkor a kanapén alszol".
    Ezek után úgy került be a Bionic Womanbe, hogy Eick stábja a sok meghallgatás helyett inkább úgy döntött, hogy Katee úgyis elég kemény csaj, majd ő jó lesz.
  • És egy aprócska megjegyzés: nem tudom, ki mennyire kíséri figyelemmel a sorozatokkal kapcsolatos híreket, de végül az amerikai Football Wivest nem rendelték be, ami azt jelenti, hogy Lucy Lawlessnek nem lesz állandó szerepe az őszi idényben. Ami azt jelenti, hogy lesz ideje szerepelni a BSG-ben. Márpedig Ron Moore szerepet szánt Number Three-nek a negyedik évadban…