Apróságok, nevetnivalók

  • Nézzétek vissza figyelmesen a The Son Also Rises című epizódban azt a jelenetet, mikor a macska kifut a Raptorból. Az a szerencsétlen állat annyira ostoba volt, hogy egyszerűen nem tudták rávenni, hogy ne csak kioldalogjon, hanem kifusson a nyíláson. Ezért a jelenetet egyszerűen felgyorsították, hogy valamelyest hitelesnek látszódjon. Egyébként Robert Young, a rész sokat tapasztalt rendezője en bloc ellenezte az macska szerepeltetését, de különösen hevesen tiltakozott, amikor le kellett forgatni ezt a jelenetet, mondván, hogy olyan banális megoldás Romo Lampkin megmentésére ez a húzás. Ron Moore szerint épp a véletlen eme fura közbeszólása miatt érdekes és hiteles a jelenet.
  • Tigh, és még páran rászoktak a Crossroads első részében a láthatatlan walkmanezésre. Hogy mit hallgatnak állandóan? Ami azt illeti, kicsit hülyén néznének, ha megtudnák, mert minden bizonnyal nem hallottak még Bob Dylanről és az All Along the Watchtowerről. Persze ugyanez igaz Philip Glassra is, akit Kara hallgatott anno, köszi az infót pcdevilnek.
  • Tricia Helfert becastingolták Közéjük, vagyis a Them című sorozat szereplőgárdájába, amelyről már többször esett itt szó David Eick részvétele miatt. Ne tessék aggódni, ettől még tud majd szerepelni a BSG-ben is, ha netán úgy alakul, hogy megrendelik az új produkciót. A Them sorsáról egyébként májusban születik döntés a Fox csatornánál, a forgatás már javában zajlik is, immár a mi Sixünk közreműködésével.