Ron Moore és David Eick új projektje

Két kedvenc forgatókönyvírónknak egyre több dolga akad: nem elég, hogy javában dolgoznak a Capricán, David Eick két készülő sorozatban is aktívan tevékenykedik, a The Bionic Womanben és a Themben, emellett pedig aláírt egy szerződést a Lifetime csatornával egy minisorozatról is. 

Ennek tetejébe pedig a F/X csatorna megrendelt egy egyórás drámát Eick produkciós cégétől, melynek a forgatókönyvét Ronald D. Moore jegyzi majd, kollégája pedig gyártásvezetőként bábáskodik mellette. A műsor címe Guilty Pleasures lesz, a fogalom ismerős lehet, de magyarul nagyjából annyit tesz, "bűnös szenvedélyek", és egy kisvárosról fog szólni, amelynek fennmaradása a dohánygyárak kezében van. 

David Eick büszkén nyilatkozta projektjeiről, hogy milyen nagyszabásúak mind, különösen a Bionic Woman és a Them, melyek a szó legszorosabb értelmében "high concept" produkciók, akárcsak a BSG. Eick nem titkolja ambícióit sem: olyan babérokra akar törni a high concept drámák területén, mint Jerry Bruckeimer a nyomozós-helyszínelős sorozatok terén. 

Forrás: Variety