Már nincs sok hátra

Már igazán nincs sok hátra vasárnapig, amikor adásba kerül a midseason premier rész, a Rapture. Ezt már fél lábon is kibírjuk, még akkor is, ha rászámolom a torrentre kikerülés & letöltés idejét, de ha valaki nagyon nem bír magával, annak a TV Squad bloggere enged egy kis betekintést az epizódba. Igazából semmi újat nem mond, csak idéz egy-két dialógusrészletet, amiket már amúgy is tudunk kötni valamely felfedett spoilerhez.

És ha már ennyit beszéltem róla, megemlíteném utoljára a Dresden Filest is, ami a BSG előtt mutatkozik be, abba is érdemes belenézni, legalább a régi trekkereknek, hisz mégiscsak ott vannak a rokoni szálak.

És egy kis blogupdate:

Az új részhez kapcsolódóan elindítok egy új kategóriát Szinopszis címmel. Akinek ismeretlen a fogalom, gyorsan elmondom, hogy (forgató)könyvekhez szoktak ilyeneket készíteni, röviden összefoglalják a cselekményt és bemutatják a szereplőket. A tévéadók ilyeneket küldenek ki a műsorújságoknak. Én is valami ilyesmiből fogom összeállítani a saját posztjaimat, és mivel kanonikus infókat fog tartalmazni, nem átallom majd spoilermentesnek felcímkézni. Ennek ellenére tudni kell, hogy az épp aktuális soron következő részről lesz benne szó, szóval csínján az olvasással.