Némi Caprica reggelre

Úgy néz ki, Mark Verheiden valóban arra utalt a blogjában, hogy egyesek a Battlestar Galactica után a "mellékvágányon" folytathatják a karrierjüket: a The Watcher úgy tudja egy belső informátortól, hogy a Sci Fi Channel két forgatókönyvet rendelt be a Caprica folytatásának, a sztorikon pedig többek között Michael Angeli és Mark Verheiden fognak dolgozni, valamint a BSG-beli asszisztensük, Ryan Mottesheard.

A jelek szerint Ron Moore a BSG prequel/spinoff/akármi sorozatánál is vállalja az executive produceri tevékenységet. Maureen Ryan, a Chichago Tribune bloggere úgy gondolja, hogy a közelgő TCA-n szándékozik bejelenteni a csatorna, hogy ténylegesen berendelik-e a Capricát. A pilot rendezője, Jeffrey Reiner meg fog jelenni az idei Comic-Conon is, igaz, a Friday Night Lightsban betöltött munkája miatt, de remélhetőleg ezzel a projekttel kapcsolatban is válaszolni fog majd kérdésekre.

Egyébként csak szerintem érdekes, hogy a két legkirályabb tévés kézikamerás cucc, a FNL és a BSG kétszeresen is összefonódott azáltal, hogy az előbbi sorozatból Jeff Reiner forgatta le a Capricát, Peter Berg meg Ron Moore és Michael Taylor Virtualityjét?