Biztos a Caprica jövője?

A legújabb belső információk szerint máris berendeltek 13 epizódot a Caprica kétórás pilotja utánra. Ha ez igaz, akkor a BSG 2009-es folytatását már féllábon is kibírjuk.

UPDATE: A Sci Fi Channel elnöke megnyugtatott, hogy 2009 első negyedében amint lehet, műsorra tűzik a záró tíz epizódot. Én úgy saccolom, az vagy január vége felé esedékes, vagy megvárják még a Super Bowlt. További infók mindenről a Chicago Tribune-nél és az E!Online-nál. 

David Eick videóblogjában most Michael Angeli meséli el, hogyan választották ki az utolsó négy cylont (A lószart logikusan végiggondolva. Szavazással). Megszólalnak az érintettek is, most már mind a négy színész örüla harmadik évad végi fordulatnak, de ismeretes, hogy Michael Hogan és Aaron Douglas rendesen kiakadtak tavaly. Michael Trucco és Rekha Sharma meg szerepelhetnek, úgyhogy örülnek. 

Mark Verheiden írt egy röpke beszámolót a szerdai vetítésről, és megint nem győzi dicsérni a BSG stábját, különös tekintettel a Revelations íróira és rendezőjére. Plusz kiderül, hogy a Marvel-filmek 80%-ának írója, Zak Penn (X-Men 2&3, Hulk, stb.) is rajongó.

James Callisszel készült itt egy interjú, egyáltalán nem élményrontó, leszámítva, hogy őt is megkérdezik, milyen lesz a finálé. 

Ha az Emmyn nincs is túl sok esélye a BSG-nek, azért a SyFy Genre Awardson erőteljesen képviselteti magát.

Eközben a hogyvolton – ellentétben a tv2-vel – folytatódik a Csillagközi romboló a második évaddal.