Lesz a jövő héten BSG?

Frak me, hülye vagyok, hogy nem számoltam utána, de a Battlestar Wikin kialakult kisebb vita az epizódok vetítéséről ráébresztett arra, hogy valószínűleg jövő héten nem kapjuk meg a BSG-adagunkat. Május 23-a az USA-ban állami ünnep, és ilyenkor gondolom náluk sem hétköznapi műsorrend van a képernyőn, ami miatt egy héttel eltolhatták a nyolcadik epizód vetítését (ez pedig korrelál azzal, hogy a sorozat június 13-án távozik a képernyőről). Már csak az a kérdés, hogy a kanadaiak is halasztanak-e egy hetet az amerikai testvéreik kedvéért. Legvégső esetben még az angolokra számíthatunk, akik négy napos késéssel vetítik a részeket.

A jobboldali képen Tahmoh Penikett látható, amint betölti Dollhouse-beli szerepét, Paul Smith FBI-ügynököt. Ha már itt tartunk, Joss Whedon sorozata tényleg ígéretesnek tűnik azok alapján, amit olvastam róla, aki kíváncsi, a fotóra kattintva tudhat meg részleteket.

Új versenytársa akadta Obamának, legalábbis ezt implikálja az Adama for President, ami láthatóan a fekete elnökjelölt honlapjára hajaz. Mondjuk egy McCainnel inkább szembeállítottam volna az öreget.

Új Q&A-videók landoltak a scifi.comon, többek közt Michael Hogan is újabb fórumozói kérdésekre válaszol.

Mark Verheiden megerősítette azt, mit Michael Angeli ejtett el a mai epizóddal kapcsolatban, úgyhogy mindenki kapcsolja be a biztonsági övét. Plusz, ahogy ő fogalmazott: "a címből már sejthetjük, hogy megjelennek a cylonok, és nem azért, hogy egy improvizált kosárlabdameccsel rendezzék le a régi ellentéteiket az emberekkel".


Tricia Helfer
újabb szereppel gazdagodott közben: egy macskának (vagy minek) kölcsönzi a hangját a Pókember-rajzfilmben. Álomszerep a javából.