Mostantól így nézünk ki

Mikor a blogot elkezdtem csinálni, nemigen törődtem azzal, hogy hogyan fessen maga a környezet, amiben publikálom a dolgaimat, csak arra figyeltem, hogy ne legyen csicsás, és bele tudjak tenni egy képet a címsorba magamtól is.

Azóta azonban egy picit nagyobb bloggá nőtte ki magát ez a hely, és most már megilleti egy saját dizájn, most már ciki megjelenni egy alap freeblog sablonnal, bármennyire is szerettem. Úgyhogy elkészítettem ezt a dolgot, amit a betűim körül láttok. Nem vittem túlzásba, a szöveg felé akartam orientálni a tekinteteket, de azért volt munka vele.

A legtöbb dolog nem változott, mert nem akartam száznyolcvan fokos fordulatot venni, de néhány régi vágyamat most beteljesítettem. Az idők során rájöttem, hogy piszkosul sokat írok, úgyhogy ha valaki mindent el akar itt olvasni, akkor megkönnyítem azzal a dolgát, hogy talpas betűket használok, és kicsit kitágítom a bejegyzések helyét, szellősebbé, átláthatóbbá varázsolva ezzel. Úgyhogy néhány alapvető readability princípiumot betartva ezt produkáltam, remélem, be fog jönni. Most már röhögve elférnek a képek mellett a szövegek, kevésbé fárad a szem a suta Arial/Helvetica böngészésétől, a többi pedig nagyjából marad a régiben.

Remélem, mindenkinek elnyerik a tetszését a változtatások. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban észrevétele, javaslata, hibajelzése, az kérem, kommentelje be ide, hiszen kisebb megbicsaklások még előfordulhatnak.