Hírek a New York Comic Conról

Tudom, mit olvasna legszívesebben a többség a rövidhírek helyett (ez meg is látszik a látogatottságban), de úgy ígértem egy ezelőtti szolgálati közleményben, hogy bevárom a feliratokat az epizódmustrával. Azért még ma tuti publikálom, akármi is legyen.

New Yorkban a Comic Conon lezajlott a Battlestar Galactica-panelbeszélgetés, a vendégek Rekha Sharma, Michael Hogan, Michael Trucco és Mark Stern voltak. Utóbbi a Sci Fi Channel alelnöke, aki bevallotta, hogy nagyon nehezen tudják leküzdeni az emberekben az ellenérzést, amit a "Battlestar Galactica a Sci Fi Channel műsorán" mondata vált ki belőlük.

Rekha Sharma itt mesélt egy kicsit a Six of One-beli sírós jelenetéről, amit nagyon sok néző nem értett. Mint kiderült, az író, Michael Angeli ismert valakit, aki mindig sírt szeretkezés után, és ezt beleépítette Tory karakterébe. Lényegében azért, mert Tory nem volt épp jó hangulatban, hogy egy ágyba került azzal, aki tönkretette az életét Új-Capricán.

Stern megjegyezte, hogy milyen érdekes, hogy a nézők sosem lehetnek biztosak Moore politikai nézeteiben. Egyesek liberálisnak, mások konzervatívnak gondolják, aztán mikor már azt hiszik, hogy tudják, milyen irányba fog elmenni a show, Moore egyszer csak előáll egy ellentétes oldalú állásponttal.

Ha valaki még nem sokallt volna be a frak szótól, különösen a legutóbbi epizód után, annak van egy jó hírünk: egy jövendő epizódban elhangzik a gaggle-frak kifejezés. Ne kérdezzétek, mit jelent. A teljes cikket itt lehet elolvasni az eseményről.

Szerintem ez már volt, de akkor is haláli, hogy mivel reklámozza a kanadai Space Channel a klasszikus Battlestar Galactica vetítését.