Rövidhírek: semmi érdekes

  • Nő olvasóink figyelmébe ajánlanám Michael Trucco most beindított hivatalos honlapját, ahol egyelőre sok minden nincs, de a jövőben találhatunk majd itt rajongói fórumot, galériát, valamint letölthető anyagokat a színész zenekarától. Egyébként most már hivatalos: le fog forogni az NBC számára a Man of Your Dreams című sitcom pilotja, amelyben ő játssza a főszerepet.
  • Mark Verheiden író leblogolta, hogy nemrég szétküldték az első screenereket a kritikusoknak a Battlestar Galactica negyedik évadának első két epizódjáról. Ez két dolgot jelent: nemsokára özönleni kezdenek a vélemények és a hiteles spoilerek (én nem fogom őket továbbterjeszteni :)), jobb/rosszabb esetben a screenerek is kiszivárognak valamilyen megosztóra, és akkor én se várok április négyig.
  • Az Entertainment Weekly megint vicces dolgot talált ki: tizenhat földöntúlian szép földönkívülit szedtek össze a sci-fi műfajából, nőket és férfiakat egyaránt. Bizony, helyet kapott a listán a BSG cylon-triója, Six, Three és Eight is.
  • Szolg. közl: beküldtem a hogyvoltomat, meglátjuk, mi sül ki belőle. Viszont jó volt újranézni a Six Degrees of Separationt, lehet, hogy epizódmustrát is kanyarítok hozzá.