Újabb promó a negyedik évadból és sztrájkhírek

Végre fölkerültek a netre azok a promók, amelyek a Tin Man vetítése alatt voltak láthatóak a Sci Fi Channelön. Mindkettőben csak pár szereplő arcát láthatjuk felvillanni, mialatt egy-egy mondatot hallunk tőlük. Csak az egyiket illesztem be, mert a kapcsolódó videók között úgyis meg lehet találni a másikat, meg egyébként is, ez a jobbik:

Szóval: szent szar, Baltar levágatta a haját? Vagy inkább csak hátra van kötve, ugye? A másik érdekes hír mára, hogy a Smallville (nagy rajongótáborral büszkélkedő) sorozat készítői egy felhívást intéztek a többi, szintén nagy rajongótáborral büszkélkedő sorozat atyái felé, külön kiemelve a Buffyt és a Battlestart. Egy ideje a fanok azzal zrikálják a médiamogulokat, hogy tonnaszám küldik nekik a ceruzákat. Ezen igyekeznek könnyíteni a smallville-esek, azzal motiválva a nézőket, hogy ha az ő honlapjukon keresztül rendelik meg és küldik be a ládányi ceruzákat, akkor kisorsolnak a köztük egy telefonhívást magától Lex Luthortól – vagyis Michael Rosenbaumtól.

A felhívás meghallgattatott, és Moore kapásból előállt azzal, hogy egy szerencsés nyertest Aaron Douglas (Tyrol) fog meghívni Vancouverbe egy hokimeccsre. Persze ha a találkozó nem jön össze, akkor ő is telefonhívással pótolja a meghívást. Ezzel még nem állt meg Moore-ék kreatív gépezete, kitalálták, hogy egy másik szerencsés pedig három, Jamie Bamber által használt törülközőt kaphat (emlékezzetek a jelenetre a Final Cutból, azóta is olvadoznak tőle a rajongó lányok). Végezetül pedig Mary McDonnell, Tricia Helfer, Michael Hogan, Jamie Bamber és Michael Trucco is örömmel fognak felhívni egy-egy nyertest, ha ez még nem lenne elég. Ahogy Moore fogalmazott, ez nagyon nagylelkű ajánlat a színészektől, és valószínűleg egyszer adódik ilyen az életben, úgyhogy hadd fulladjanak meg a médiamogulok a ceruzákban!

A sztrájkkal kapcsolatban röviden elmondom, hogy az elmúlt héten a producerek társasága (AMPTP) beharangozta, hogy elő fognak állni egy minden eddiginél nagyvonalúbb megoldáscsomaggal, amiről aztán kiderült, hogy ugyanaz, mint az eddigi, csak átfogalmazva. Az előző csomag egyébként pont egy hónapja készült. Csütörtökre mindkét fél kidolgozta a saját elképzeléseit, egy kicsit mindketten engedtek, és az AMPTP ígéretet tett arra, hogy keddre még néhány ajánlattal előállnak. Itt tartunk most.

Egy Ron Moore-interjúból kiderült, hogy a harmadik évad dvd-kiadásán hetven(!) percnyi Unfinished Businesst fogunk látni. Kíváncsi vagyok, milyen titkokról fog még lehullni a lepel a New Caprica-i egy évből.

Bónusz videó: DVD-extra a Razorról (gondolom)