Még több maffia a Capricában

Sasha Roiz, a Caprica című sorozatban a tetovált maffiózó, Sam Adama alakítója előlépett vendégsztár státuszból állandó szereplővé. Remélem, ez azt is jelenti, hogy a tauroni szál kiemelt szerepet kap a sorozatban.

Michael Trucco és Kate Vernon ott voltak a BSG-aukción, ahol a Caprica és a The Plan kapcsán is faggatta őket a Sci Fi Wire. Trucco elmondta, hogy jó érzés volt belebújni a több évvel ezelőtt Sam Anders bőrébe, és annyira autentikus lett az időutazás, hogy nemcsak ugyanazokat a vendégszereplőket bérelték föl az ellenállási mozgalom tagjainak, de még a korábbi capricai díszleteket is pontosan ugyanúgy felépítették.

Magyarázatot kapunk arra is, hogy Cavil hol volt a második évad végéig: a Plan annyira beleszövődik a sorozat cselekményébe, hogy még második évados epizódok jeleneteit is felhasználták, és kiegészítették olyan vágásokkal, amelyekben az öreg cylon szerepel, csak nem látszik, mert egy fa vagy egy sarok mögött bujkál.

Mindkét színész örülne, ha visszatérhetne a Caprica spinoffba, Vernon különösen örülne, ha kiderülne, mit csinált a karaktere abban az érában, milyen viszonyban van Saullal, bajt kever-e éppen vagy tervez-e valamit.