Szolgálati közlemény: lassan elköltözünk

A Battlestar Galactica befejezésével elérkezettnek láttam az időt, hogy a blogolást a jelenlegi formájában befejezzem. Van még néhány dolgom, mielőtt végleg lehúznám a rolót, hiszen előttünk áll a találkozó, legalább két toplistát még szándékozunk összeállítani, és a Daybreak-elemzésem is félkész, de a hírek lassan elfogynak, kezd kiüresedni a téma.

A BSG blog ugyan okafogyottá vált, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet megőrizni, továbbvinni a szellemiségét. A közeljövőben fokozatosan helyezem át a hangsúlyt egy másik blogrja, ennek a “jogutódjára”, ahol már ötödmagammal fogok írni. Ysuval, Sinttel, Sztalkerrel és Gainesszel karöltve létrehoztuk a delta blogot, hogy a sci-fi szcénából szélesebb spektrumot lefedve valósítsunk meg valami hasonló légkört, mint ami itt és a Mary McDonnell blogon egyaránt kialakult.

Mindenkit szeretettel várunk a deltán, elsőként egy rendhagyó Star Trek kritikával, majd folyamatosan bővülő tartalmakkal. Május végéig pedig maradjatok velem a BSG-blogon is, hiszen vár még ránk néhány izgalmas téma.