Heti BSG-s letöltenivalók

Odateszünk kicsit a szerzői jogvédelemnek, végigveszünk pár letöltésre és megnézésre érdemes dolgot a Battlestar háza tájáról.

Kezdem egyik gyakori kommentelőnk, Juraviel.Ihuan.Bedvin gyűjtésével, aki rapidshare-en megosztotta a neten elég nehezen fellelhető Resistance webizódokat, valamint a Pegasus és az Unfinished Business bővített változatait. A webizódok három részletben (itt, itt és itt) érhetőek el, a Pegasus hatban (első, második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik), míg az UB nyolcban (első, második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik). Innen is köszönet az értékes leletekért!

Kint van a Caprica teljes DVD-s kiadása a neten, minden bizonnyal tele jóféle extrákkal, ezt nem linkelem, könnyű megtalálni.

A bsg.cz újabb kitűnő dolgokat tett elérhetővé, első körben a BSG hiányzó audiokommentárjait, amelyeket Ron Moore rögzített, néha egy-egy kollégája segítségével azokhoz a részekhez, amelyekhez nem készültek rendes podcastok. Az első évad hatodik részéhez készült a legelső, online is elérhető hanganyag annak idején, így az azt megelőző öthöz RDM a DVD-kiadásra mondta fel a gondolatait, a negyedik évad három epizódjának (a Faith-nek, a Guess What’s Coming to Dinnernek és a Sine Qua Nonnak) pedig olyan rossz minőségű lett a podcastja, hogy inkább újra nekiült fölvenni őket, akkor már a forgatókönyvek íróival.

A másik érdekes csomag a csehektől szintén az első évadhoz kapcsolódik, ugyanis közzétették az amerikai régióban megjelent DVD-n látható extrákat.

Bónusznak kép Leah Cairnsről, azaz Racetrackről, hogy az se unatkozzon, aki ezt már mindet látta.