Itt a Final Five elveszett történetének első fejezete

Salma Hayek így vendégszerepelt a 30 Rock című élőszereplős Simpson családban (köszönet a találatért a comment:comnak):

Az io9 lajstromba szedte, hogy milyen sorozatokkal érdemes kezelni a BSG-elvonási tüneteinket, ám a lehetőségek közül egyelőre csupán a Kings került adásba, úgyhogy nehéz dolgunk van. Én még hozzácsapnám a jelöltekhez a Persons Unknown című sorozatot is, amiből már majdnem kész egy 13 részes évad, csak még házalnak vele az amerikai csatornáknál (addig meg Mexikóban vetítik majd le), egyébként pedig szerepel benne Kandyse McClure (Dualla), Michael Rymer is rendezi, az egyik ötletgazda pedig a Capricát jegyző Remi Aubuchon.

Kijött a Battlestar Galactica: The Final Five képregény első darabja, ami a cylonok koboli és földi történelmére, valamint a címszereplők kétezer évnyi életére koncentrál. A két író (egyikük Seamus Kevin Fahey, aki betört a sorozatba is egy forgatókönyvvel) sokat konzultált a sorozat producereivel arról, hogy mit szabad és mit nem, de már az első darabból is látszik, hogy bőven elengedhették a fantáziájukat. Kulcsszavak: Tigh, Pythia, Ship of Lights. Innen tölthetitek le a szkeneket.

Ezen a linken el lehet olvasni, milyen extrák lesznek BSG-összes DVD és BluRay kiadásán.

Downloaded címmel újabb kiegészítő könyvet adnak ki a Battlestar Galacticához, tele kulisszák mögötti infókkal, interjúkkal és egyéb érdekességekkel.

A német Caprica-City.de készített egy igen kimerítő interjút Bear McCrearyvel, amikor az Hágában járt, hogy segítsen a BSG-hez szerzett zenéiből balettot készíteni. A zeneszerző írt a blogján a Caprica témáiról

Ezt a két kiváló fanvideót ajánlom mindenki figyelmébe (a szemfülesek elkaphatták már őket a comment:comon vagy a Galactica Sitrepen), jó zenével és hangulatos képsorokkal emlékeznek meg a BSG fináléjáról.