Második magyar Battlestar Galactica találkozó

Lassan (mit lassan, már rég) itt az ideje, hogy a magyar BSG-fanok ismét összegyűljenek, és megvitassák a legutóbbi találkozó óta felgyülemlett tapasztalatokat, véleményeket és nézeteltéréseket. Itt az alkalom, hogy úgy idézgessük a kedvenc beszólásainkat a sorozatból, hogy a körülöttünk lévők nem hülyének néznek, hanem befejezik helyettünk a mondatot; végre nem értetlenül bámulnak ránk a haverok, ha véletlenül eleresztünk egy "frak"-et, amikor ránk borul a sör; valamint tisztességes emléket állíthatunk a kedvenc hőseinknek, akiknél nagyobb mennyiségű alkoholt csak a Dallasban fogyasztottak el.

Ha vevő vagy a diszkrét, csoportos geekeskedésre és az izgalmas eszmecserére egy hangulatos szórakozóhelyen, netalán az ezt követő masszív Saul Tigh-megemlékezésre, akkor május 22-én, pénteken 19 órakor ott a helyed a Trapézban.

A korábbival ellentétben most nem vacsorázós-filmnézős helyre megyünk, hanem egy hangulatos pubba, ezért mindenki teli bendővel készüljön (és nem, idén sem szerveztünk le meglepetésvendéget). A belső tér tágas, az árak nem vészesek, és remélhetőleg nem is leszünk annyira a hónap végén, hogy a fizetések elcsorogjanak, szóval ilyesmi ne rettentsen vissza senkit. A helyet még nem foglaltam le, hiszen a létszám függvényében még minden borulhat, de azért arra készüljetek, hogy a Corvinus egyetemtől nem messze fogunk gyűlni. Tehát még egyszer a helyszín: Trapéz, Budapest, IX., Imre u. 2. Ha valami változás lenne, időben szólok.

Kérném, hogy itt, a kommentekben jelezzétek, ha eljöttök az eseményre, és hogy hányadmagatokkal érkeztek, mert akkor úgy foglalok, vagy adott esetben úgy keresek még tágasabb helyet.