Joseph Adama anyósa

A komplett BSG DVD-n 200, Blu-Rayen 245 dollárt kóstál az amazonon előrendelve.

Készült egy interjú David Weddle-lel és Bradley Thompsonnal a sci-fis CSI-epizódjuk kapcsán, amelyből megismerhetjük az epizód kialakulásának történetét, a cameók leszervezésé és egyéb érdekességeket.

A comment:com és Ysu is megírta, hogy elkészült az az emlékkönyv, amelyben rajongók köszönik meg a BSG stábjának az elmúlt öt évet. A két linken a teljes pdf is elérhető.

A Sci Fi Wire fokozatosan közzéteszi a Caprica alatt készült videóblogokat, így már megismerhettük Jeffrey Reiner (FNL) rendezői stílusát, illetve általánosságokban a Caprica stílusát, alapkoncepcióját. A linken beágyazott videóból el lehet érni a többit is, de ha kint lesz mind, igyekszem összegyűjteni őket.

A tovább mögött elhelyeztem egy kivágott jelenetet a Capricából, amelyben az általunk ismert legidősebb Adama szerepel, Joseph édesanyja Joseph Adama anyósa szerepel. Egy kicsit vitáznak, ő is nagyon tauroni (remélem ezt a faji diszkriminációt kicsit lejjebb hangolják később, mert ez így már majdnem erőltetett), úgyhogy nem csoda, hogy kivágták, de azért elférne a sorozatban visszatérő karakternek.