Keressük a legjobb epizódot – hetedik forduló, szavazás

Nincs mese, ott vesszük föl a fonalat, ahol a legutóbb letettük. A legjobb epizód keresését a negyedik évad első felénél hagytuk abba, amit egy időközi választás követett, de most itt az alkalom, hogy végleg lezárjuk ezt a sürgető kérdést: melyik a Battlestar Galactica legjobb epizódja?

A szokást folytatva először tartunk egy elődöntőt, amelyben a legutolsó félévadot szavaztatjuk meg, majd ennek a győztesét beemeljük az eddig kiválasztott döntősök közé, és újraszavaztatjuk a végső kérdést, kiegészítve a legújabb elemmel.

Most már bőven eleget vártam ahhoz, hogy leülepedjen az elmúlt pár rész, és bár a kritikát még mindig nem sikerült megszülnöm a fináléról, azt hiszem, mindenkinek képet alkothatott már arról, mit is szeretett igazán, és mit kevésbé. Vajon mi fog győzedelmeskedni? A brilliánsan depresszív Sometimes a Great Notion? Az epikus lázadás-trilógia valamelyik darabja? Ellen és Sam infódömpingje? Kara csodásan megkomponált epizódja, a Someone to Watch Over Me? Netalán az ellentmondásos finálé, a Daybreak? Szakítva a hagyományokkal, ezt az utolsót egy epizódnak vettem, mert kivételesen ezt a megoldást éreztem jogosnak (különben is, ki szavazna külön a Daybreak I.-re?)

Hogy ez kiderüljön, nem kell mást tennetek, mint az alábbi űrlapon kattintanotok egyet!