Még pár csúcsot megdöntött a BSG-finálé nézettsége

Megjelentek a DVR-esekkel kozmetikázott nézettségi adatok a Battlestar Galactica fináléjáról, amelyek a vártnál is jobb eredményt hoztak. A Live+7 (azaz az élőben + az egy héten belül felvételről megtekintők) számadataiból kiderül, hogy a Daybreak összesen 3,1 millió nézőt vonzott, ami az első évad 2005-ös ötödik epizódja óta a legjobb eredmény a sorozat számára. A saját gyártású sorozatok rangsorában ez lett az ötödik legnézettebb epizód a csatorna tizenhat éves történetében.

Tahmoh Penikett (Helo) főszerepet fog játszani a Sci Fi második próbálkozásában a Riverworld című regénysorozat feldolgozására. Philip Jose Farmer sci-fi szerző műveiből egyszer a csatorna már összerakott egy 5,2 imdb-pontos adaptációt, de most egy kicsit jobb castinggal abban bízik, hogy a négyórásra tervezett minisorozatból akár egész évados sorozat is születhet.

Rengeteg szuper kép készült Tricia Helferről, mert szerepelt a Chuckban, és megjelent a Maxim magazinban is.

Annyira nem BSG-vonatkozású hír, de azért örömteli, hogy a Six of One-t jegyző Anthony Hemingway fogja rendezni a George Lucas fejéből kipattant Red Tails című filmet, amely a II. Világháború első feketebőrű légiosztagáról szól. A kiválasztásában az is közrejátszott, hogy Hemingway maga is fekete, mi pedig szurkolhatunk neki, mert ez lesz az első próbálkozása a mozi világában.