Így rendez Ronald D. Moore

Megjöttek a következő epizód, az A Disquiet Follows My Soul promófotói, amelyek most annyira nem spoileresek, viszont tartalmaznak néhány képet arról is, hogy hogyan ügyködött Ron Moore rendezői szerepben a forgatáson. Katt a képre a SpoilerTV teljes galériájához!

A Galactica Sitrep egy gyors beszámolóban írt arról, hogy milyen volt részt venni a Sometimes a Great Notion vetítésén, amelyet LA-ben szerveztek a készítők a rajongók számára. Ron Moore, Bradley Thompson és még sokan mások is megjelentek, Bear és Brendan McCreary pedig a fő hangszereiken, harmonikán és gitáron adták elő az All Along the Watchtowert. Ezt a tovább mögött is meg lehet tekinteni, a beszámoló pedig erre található.

Itt egy rövidebb interjú Jamie Bamberrel, amelyben a színész nagyon érzékletesen írja le a forgatás utolsó napjait, és beszámol arról is, hogy neki és Michael Truccónak is lehetősége volt egy kicsit rendezni a sorozatot, amikor a Notion Second Unit jeleneteit vették fel. Mivel azután az epizód után jó darabig nem készült újabb, Bamber hazavitte a pilótaruháját, ahogy ő fogalmazott, azért, hogy túszul ejtse a sorozatot, amíg vissza nem térnek forgatni, és újra szükség nem lesz a ruhára.