Találó karakterpromók Adamáékról (frissítve)

A tovább mögött található két videóban kiválóan megragadták az admirális és a fia személyiségének lényegét, és gyakorlatilag új jelenetek nélkül, némi hangalámondással sikerült egy egész hangulatos felvezetést adniuk a BSG 4.5-höz. Vajon a You Will Know the Truth-szlogennel operáló trailerek mostantól ehhez hasonló formában fognak érkezni?

Ha már itt tartunk, Andrew szólt, hogy van új klú a youwillknowthetruth.com oldalon, most csak linkelem, ha lesz egy kis időm bogarászni, akkor lehet, hogy csinálok transzkriptet, és a bejegyzés belsejében azt is elhelyezem.

Frissítés: kész a hangfelvétel elemzése, a promók alatt olvasható, mire bukkantam némi trükközés után.

Na, hát nagyjából ez hangzik el a hanganyagban, persze egy csomó részt annyira szarrá moduláltak, hogy nem tudtam visszacsinálni, de megpróbáltam a lehető legtöbbet kihozni belőle:

Hoshi: Kommunikálunk a Colonial One-nal, uram.
Adama: Halljuk.
Hoshi: Mit akartok, fiúk?

(itt valószínűleg egy másik beszélgetésre kapcsolunk)

Baltar: Hát jó, csak menj. De ez most tiszta őrültség. (kb. ez: Fine, let's just go. Right now, this is madness. Ha valaki jobban hallja, javítson ki.)
Baltar: Felix, tudom, hogy jó ember vagy, és kedvellek(?). Pontosan tudod, miről beszélek.

Ez utolsó mondat közben visszafelé lejátszva elhangzik Tigh mondata a legeslegelső promóból: You're the Fifth! Persze valaki szerint ezt Starbuck mondja, meg még ezer teória van, nem ez a lényeg.

Baltar: [folytatva] A közös kis titkunkról. [ezt itt nem sikerül kivennem]. Ha megváltásra éhezel (hungering for redemption, az első hibrid szavai), annak nem ez a módja.
Gaeta: Akkor viszlát.
Baltar: Felix, […]