Karácsonyi gyönyörködnivalók a Galactica CGI-csapatától

Kicsit megkésve ugyan, de felhívnám a figyelmet arra a karácsonyi ajándékra, amit Darth Mojo, a BSG házon belüli vizuáliseffekt-csapatának tagja nyújtott át a rajongóknak pénteken: a blogger/animátor közzétett néhány hatalmas felbontású képet a Galacticáról, amelyeken lecsupaszítva, textúrák nélkül csodálhatjuk meg a modell kidolgozottságát, és először élvezhetjük a hajót teljes, kivilágított valójában. Mellé kapunk egy kis magyarázatot is a renderelésről és a világosításról, ha valaki hozzám hasonlóan odavan a háttérinfókért, plusz a kommentekben más szerkesztők is kiegészítik a leírtakat. Az ájkendikért tessék ide kattintani, ezt még nekem sincs pofám lenyúlni a lelkes CGI-sektől.

Az Aaron Doral nevű (ötös) cylont alakító színész, Matthew Bennett részt vett egy közönségtalálkozón, és ezen a blogon lehet elolvasni, mi mindenről beszélt ott. Spoilereket nem nagyon ereszt el, de például elmondja, mennyire tetszett neki a The Plan forgatása, ki a kedvenc cylonja, és milyen érzés volt kiszúrni Tigh szemét. 

A Galactica Sitreptől már kevésbé okoz gondot ugyanez, az alábbi fotót posztolták ők, ami egy Los Angelesben látható plakátot ábrázol, és ha rákattintatok, láthatjátok, mivel hirdeti még a Sci Fi, hogy meg fogjuk tudni az igazságot. És ha már itt tartunk: már csak tizenkilencet kell aludni.