Blu-ray lesz a Galacticából

Mark Verheiden jelenti, hogy ismét visszatért a BSG berkeibe, ezúttal azért, hogy videóinterjút vegyenek föl vele a Battlestar Galactica Blu-ray kiadásához. Közismert, hogy alighogy kiadták a sorozat első évadját HD-DVD-n, a formátum máris bedobta a törölközőt, így az NBC/Universalnak kapkodva el kellett kezdenie mindent újranyomni a konkurens terméken.  Külön meg kell jegyezni, hogy Verheiden a negyedik évados Blu-ray lemezekhez készíti az anyagot, de elég valószínűtlen, hogy a többit nem adják ki ezen a médiumon is. Sokan örülnének, ha kapásból egy csilivili boxset jönne ki a teljes sorozattal 2010-ben; addig talán még a világválságból is kilábalunk, hogy ismét szórni lehessen a pénzt fölösleges hi-tech cuccokra.

Ysu is megírta, hogy nem is kell olyan sokat várni Mary McDonnell megjelenéséig a Grace klinikában: a színésznő november 13-án debütál a kórházsorozat egyik doktornőjeként, Virginia Dixonként, akinek az lesz a dolga, hogy három-négy részen keresztül tegyen rendet a gyógyítás helyett csak picsogó orvosok között.

Hogy egy hazai szájtot linkeljek, a comment:comon megjelent a "cylonok az amerikai elnökválasztási kampányban" allegória legújabb fejezete, és ahhoz képest, hogy hányadik bőrt húzták le a témáról nem is rossz a videó.

Stephanie Jacobsen, a Razor Kendra Shaw-ja is megjelent a hét elején a Terminator: The Sarah Connor Chroniclesben, és egy darabig valószínűleg maradni is fog a tévésorozatban, amely jelenleg a legközelebb áll a Battlestar Galactica által képviselt műfajhoz.