A Capricáról csak jövőre várható döntés?

A sorozatjunkie valahonnan tudni véli, hogy a The Plan címmel futó BSG-film kereken 15 nappal a cylonok támadása előtt fog játszódni, és egészen a 3-4. évadig tart majd a története.

Mark Verheiden befolyásos képregényesnek számít egy brit magazin szerint, ők ugyanis Christopher Nolan és Frank Miller közé sorolták a 25-ös képregény-hatalmasságok listáján őt. Szó se róla, az úriemberről az Aliens vs. Predator-sorozatbeli ténykedéséért elneveztek egy karaktert az első AvP filmben.

Az io9 publikálta a BSG karaktereinek szappanoperába illő szerelmi szálait ábrázoló gráfot, hát halálian vicces.

EJO többször hangoztatta, hogy neki Adama az álomszerep, hát meg is látszik, hogy már nem törekszik arra, hogy ennél jobbat találjon: a Beverly Hills Chihuahua című, egyébként egy csivava főszereplésével készült Disney-produkcióban képest volt egy dobermannak kölcsönözni a hangját. Így múlik el a világ dicsősége.

Az a hír járja, hogy a Caprica sorsáról egészen 2009 februárjáig nem fog dönteni a Sci Fi Channel, tehát addig valószínűleg nem is tervezik leadni a pilotot. Még jó, hogy nyáron többször kijelentették, hogy szeptemberre várhatóak a fejlemények az ügyben. Közben két kézzel szórják a pénzt, sorozatokra, filmekre, valóságshow-kra(!), sőt, mire lecseng náluk a BSG-franchise, lehet, hogy már Beyondnak fogják őket hívni, ami legalább azt reprezentálja, hogy már nem csak szkifivel foglalkoznak.