Edward James Olmos a torontói Fan Expón

A Sci Fi Wire megint Ron Moore és Michael Taylor közös munkájának gyümölcse, a Virtuality háza táján ólálkodott, és megtudott egy csomó érdekes dolgot a reménybeli sorozat szereplőiről. Pár mondatban elárulják a legfontosabb tudnivalókat a karakterekről, és lelepleződik a köztük kialakult kapcsolatok szövevénye.

A geekségnek is vannak határai, például blogolni egy sorozatról az teljesen normális, na de ez a tetkó már mindennek a teteje.

A tovább után megtekinthető egy hét részből álló videósorozat, amelyen Edward James Olmos és Aaron Douglas beszélnek a szerepeikről, a negyedik évad hátralévő részeiről, és arról az élményről, amelyet a sorozat jelentett a számukra. Olmos a rendezésről is hosszasan beszél, illetve ismét kihangsúlyozza, hogy még sosem volt része ilyen szerepben, mint amit a Battlestar Galactica adott neki. Jöhetnek számára rendőrös, kórházas, Fehér házas sorozattal, az emberi drámát ennél jobban nem látta még ábrázolni sehol.

A beszélgetés tele van poénokkal, sajnos a nagy részüket a közönség zaja tökéletesen elnyomja, de összességében élvezhető az anyag.