Kalapács alatt a BSG kellékei

Az io9 beszélgetett egy kicsit Eric Stoltzzal, a Caprica egyik főszereplőjével, bár sok újdonság nem hangzott el.

Ugyanitt az egyik reggeli spoilergyűjteményben elég hosszan írnak néhány új részletről a pilottal kapcsolatban. Nem vészes, de annyira nem is érdekes. Van némi infójuk a Virtualityről és a BSG-ről is.

Kezdetét vette a San Diegó-i Comic Con, egyelőre csupa BSG-t nem érintő programmal, de a résztvevők máris kiszúrtak pár érdekességet, például ezeket a felragasztható tetkókat. Ebben a galériában majd folyamatosan gyűlni fognak az ide vonazkozó képek, egyelőre egy érdekes adamás poszter már van.

Most már hivatalosan is bejelentették: David Weddle és Bradley Thompson írták a Sega számára a legújabb Alien-játék sztoriját (még a sztrájk alatt), a címe Colonial Marines lesz. 

A sorozat záróepizódjainak vetítésével egy időben, tehát jövő januártól az NBC nekilát elárverezni a Battlestar Galactica több mint 3000 kellékét, köztük Adama, Apollo és Starbuck egyenruháival, komplett, életnagyságú Viperekkel, Raptorokkal és Raiderekkel, valamint a CIC elemeivel. Zárójelben megjegyzem, szerintem ez azt is jelenti, hogy 2009-ben már tuti nem fog több film készülni a BSG franchise-on belül. A battlestarprops.com oldalon lehet nézelődni, ha valakinek egyszerre van kurva sok ideje és pénze ilyesmire.