BSG-Lost promókavalkád

A tovább mögött látható egy ügyesen összevágott felvétel, amelyben a Lost szereplőgárdáját a Battlestar Galactica negyedik évados promójával szinkronizálták alá.

Az io9 megfigyelte, hogy a Keanu Reeves legújabb filmjében, a The Day the Earth Stood Still remake-jében szereplő robotot, Gortot majdnem egy cylon Centurion alakította.

Ha már Klaatu kis barátjánál tartunk, ahogy az egyik kommentben is jeleztétek (tűvé tettem érte a blogot, de már elkallódott), ő is szerepel abban a kis meglepetésben, amit a Firefox fejlesztői tettek a 3-as verziójú böngészőbe, és az "about:robots" begépelésével hívható elő. Innen meg lehet tudni mindent a mozillások új kabalájáról például azt is, hogy van egy tervük. Persze a többi sor is utalás, érdemes utánuk járni.

A comment:com jelezte, hogy érkezik Magyarországra a Battlestar Galactica második évadjának DVD-kiadása. Ha jól vettem ki, egy nagy pakkban adják ki, nem 2.0-ra meg 2.5-re bontva, mint odakint, és kivételesen nem felejtik le róla az extrákat sem. Mi több, szinkron is ígérkezik a lemezekre, amit eddig tévében nem hallhattunk.

Itt lehet megnézni nagyban az NBC/Universal által forgalmazott kenyérpirítós kenyérpirítót, potom 65 dollálért meg is lehet rendelni a hivatalos honlapról, ahogy azt Mark Verheiden is megtette.