Most utálom Nathan Filliont

Nathan Fillion nemcsak azért irigylésre méltó ember, mert egy Firefly osztályú hajó parancsnoka lehetett, hanem mert azidőtájt az idei év nyolcadik legszexisebb nőjével járt. Egy közönségtalálkozón hozták fel neki a témát, miután azt egy korábbi Comic-Conon Tricia Helfer megszellőztette egy ártatlan "I dated Captain Mal" mondattal. A válaszából kiderül, hogy egy vakrandin találkoztak először, és az volt élete legjobb randevúja.

Mostanában fejeződött be a Caprica forgatása is, legalább ők is megúszták a színészsztrájkot. A nagyon közeli jövőben döntenek arról, ki akarják-e egészíteni a pilotot egy tizenhárom részes évaddá.

Azt már tudjuk, hogy az első (és egyelőre egyetlen) BSG tévéfilmet várhatóan David Weddle és Bradley Thompson fogják írni, most már viszont az is valószínű, hogy Edward James Olmos vállalja a rendezést. A szereplőkről egyáltalán semmi hír nincs egyelőre, minden attól függ majd, ki hogyan ér rá, kivel tudnak leszerződni. Summa summárum, ez a múvi már biztosan elkészül (hacsak a sztrájk valahogyan be nem teszi a kaput), a további kettő sorsa egyelőre a levegőben van, és csak merész pletykaként szabad őket kezelni. Weddle-ék sztoriötlete már megfogalmazódott, szerintük királyság lesz, a rajongók imádni fogják, a múltban fog játszódni, de csak egy érdekes mellékszál lesz. Ezt érthetjük úgy is, hogy nem fognak retconozni egy olyat, mint a Hero c. rész flashbackjeivel tették.

UPDATE: Grace Park úgy tudja, hogy augusztusban kezdik a forgatásokat a tévéfilmen. Addig talán még a színészek is kisztrájkolják magukat.