Még nem biztos a háromórás finálé

A múltkorokban reklámozott AdamaForPresident című Obama-nyúlásos kampányoldalon lehet ajándéktárgyakat is kapni, a múltkor például Adama '08 pólóban látták a forgatások szünetében Jamie Bambert. 

Jane Espenson itt mondja el, mennyire szereti a Revelationst, de nem, egy hangot sem tud arról, mi a fenét is láttunk az epizód végén. A kollégáival úgy gondolják, valószínűleg ez a legjobb epizód, amit eddig készítettek, és valóban egy nagyon feszített tempójú, gyors rész volt, de amiket hiányolhattunk belőle, azokra később még sor fog kerülni, csak ebben a szituációban a sok újdonságot a karakterek sem tudták feldolgozni.

A Sci Fi Channel a hivatalos sajtóközleményében nem tudta megerősíteni, hogy a Battlestar Galactica fináléja háromórás lesz. Közben a Chicago Tribune bloggere is frissítette a híreit, a jelenlegi álláspontja szerint kétórás lesz a befejezés. Egyelőre annyi biztos, hogy hosszabb lesz, mint az eredetileg tervezett háromnegyed (reklámokkal egy) óra, de még a forgatást is meg kell szervezni hozzá.

Itt lehet megszavazni, melyik volt a kedvenc jelenetünk a Revelationsből. Nehéz a választás, ezért többet is meg lehet jelölni, én mondjuk redukáltam a magamét a "Tigh (Michael Hogan) in general" válaszra.

Mark Verheiden szerint fölül lehet még múlni a Revelationst, a következő tíz epizód, ha lehet, még intenzívebb és személyesebb, mint az eddigiek.

Az io9 összefoglalta, miben hasonlít a BSG és a Star Trek (pontosabban a Deep Space Nine, Ron Moore korábbi projektje). Legalább már ezt sem kell megírnom.

Mary McDonnell a karakteréről, Leeről és Adamáról, valamint egyéb témákról itt beszél egy interjúban, és érdekes meglátásai vannak Roslinról.

küldte az alábbi Playboy-fotót, amelyen Tricia Helfer megvillantja a tehetségét, ezúton is köszönet érte. Kattintásra növekszik.