Revelations-morzsák

Végre a Hulun kívül is elérhető a másfélperces részlet a pénteki, Revelations című epizódból, természetesen ronthatja a nézői élményt, óvatosan a klikkelésekkel.

Ha ennyi nem lenne elég, a ugo.com összeszedett minden vélt és valós információt az idei fináléról, tele brutáldurva spoilerekkel. Tényleg, komolyan. Nem ajánlom őket senkinek. 

 

A TVGuide legújabb számában
Katee Sackhoff fotója mellett ígérget fűt-fát Moore és Eick az idei
utolsó epizóddal kapcsolatban
. Spoilerszűzek kerüljék, de az én
várakozásaimat csak tovább sikerült fokozni.

Bear McCreary is alig várja már a pénteki részt, neki, mint zeneszerzőnek, ez egy nagyon különleges darab lesz. Mellesleg itt egy újabb beszámoló a koncertjeiről.

Az NBC Universal merchandising-boltjában lehet kapni olyan kenyérpirítót, amelyik rápirít a kenyérre egy cylont. Agyrém.

A New York Times az ember-robot szerelem régi kérdését feszegeti, amelyet a BSG egy újabb szintre emelt. 

Katee Sackhoff és Tricia Helfer annyira szeretnek motorozni, hogy ezt a tulajdonságukat beleírták a legújabb szerepeikbe is: előbbinek a Kés/Alattban látható sebésze, utóbbinak a Burn Notice-beli kémje fog egy mázsa nehézfémen száguldozni. Videó is van róluk a link után.

Lassan végeznek a Virtuality szereplőválogatásával is, így jövő hónapban kezdődhet a forgatás Vancouverben.

Richard Hudolin, a tervezőzseni, aki a Csillagkapu és a BSG összes létező díszletét és eszközét és fegyverét és hajóját megálmodta, tovább kreatívkodik a Capricánál is. A fickóról egyébként volt egy videó a Razor DVD extrái között, ha valaki kíváncsi rá, mivel is foglalatoskodik.